Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 166 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Telor Sontoloyo
Eigerecht voor sufferds, maar het is echt lekker en zeker gemakkelijk!
Eten met rijst natuurlijk
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Groenten
Rijst
Porties
voor 2 personen
  • 4 eieren
  • 1 ui (een flinke)
  • knoflook (naar smaak)
  • gesneden restant vlees of ham, of iets dat er op lijkt
  • 2 paprika's
  • 2 a 3 tomaten
  • boter of olie
  • evt. 1 rode lombok (spaanse peper)
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Kluts de eieren
  2. snij de ui fijn
  3. snij de paprika fijn
  4. snij de knoflook fijn
  5. snij de tomaten fijn
  6. braad de uistukjes
  7. voeg de papika, knoflook en tomaten toe, en bak het geheel op
  8. dan geklutste eieren toevoegen, alles opbakken, zout toevoegen, misschien wat peper
  9. eten bij rijst
Nog wat tips
evt. toevoegen fijngesneden spaanse pepers, of sambel, (voor de liefhebbers)
 

Laatste recept