Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 181 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Speculaastaart
Met appel, bladerdeeg en ... speculaas.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Kinderkeuken
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Taart & Cake
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Hoeveel
ummmmm .... sja
  • bladerdeeg,
  • speculaas(150gr.),
  • abrikozenconfituur,
  • 4 jona golden,
  • 1 doosje room

 

Werkwijze voor dit gerecht

Maal de speculaas, meng de room eronder, doe de bladerdeeg in een bakvorm en doe de brij hier bovenop.

Schil de appels en snij ze in fijne plakjes en rangschik ze er boven op de brij, zet het in de oven op 200 graden, zo’n 30 minuten,

na 30 minuten uit de oven halen en bestrijken met abrikozenconfituur, laten afkoelen en daarna smullen maar,

SMAKELIJK

Door Josée

 

Laatste recept