Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 619 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Mosselen op zijn Italiaans
En wat zullen we er nog meer bij eten?
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Stoven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Schaal- en Schelpdieren
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Hoeveel
per persoon
  • 1 kg mosselen per persoon
  • ongeveer 2 tomaten per persoon
  • 1 teen knoflook per persoon
  • Italiaanse kruidenmix
  • 1 eetlepel olijfolie per persoon
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Mosselen uitzoeken en eventueel schoonmaken,
  2. tomaten in heet water leggen om er het vel van te kunnen halen (ook pitjes eruit).
  3. Knoflook wordt in kleine stukjes gehakt.
  4. Doe de mosselen in een grote pan, samen met de knoflook, kruiden en de tomaten.
  5. Giet daarbovenop een scheut olijfolie en laat de pan goed afgesloten koken.

Let wel ! halverwege even goed schudden en hou het deksel goed vast.

 

Laatste recept