Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 198 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Marcel’s uiensaus
Volgens de redactie is dit gewoon zelfgemaakte sandwich spread. Maar dan nogal uiïg. Lachen
Jammer dat Marcel er niet bij verteld waar hij dit mengseltje dan bij eet. Nu is het voor ons een beetje gissen. Bij de patat of frikandel? Om ze speciaal te maken?
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Marinades & Sauzen
Hapjes
Dips
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Ui
Hoeveel
8 porties
  • 4 grote uien,
  • ½ komkommer,
  • ½ rode paprika,
  • ½ groene paprika,
  • olijfolie,
  • suiker,
  • tomatenketchup,
  • curry
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snij de uien, een halve komkommer, een halve rode paprika en een halve groene paprika in zeer kleine stukjes.
  2. Mix het hele zaakje goed door in een grote schaal.
  3. Doe er dan tomatenketchup bij, en ook curry (beiden ongeveer een halve liter)
  4. en voeg als laatste een scheutje olijfolie toe.
  5. Nogmaals alles mixen. Suiker kan naar smaak worden bijgevoegd.
Het kan meteen genuttigd worden, maar het lekkerst is het als het een dagje in de koelkast gestaan heeft.
 

Laatste recept