Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 192 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Koude macaroni
Zin in de zomer? Pasta fredda; Lekker als borrelhapje of bijgerecht of picknickhapje op het strand. Stokbroodje erbij, zonsondergang...
pasta-fredda-alla-polpa-di-riccio-ideale-per-un-pic-nic-sul-mare
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Hapjes, Tapas, Snacks
Bijgerecht
Belangrijkste Ingrediënt
Macaroni
Mayonaise
  • macaroni
  • mayonaise
  • maggie
  • 2 uien
  • een blikje smac (ham) 
  • 1 zoete appel
  • 1paprika
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Macaroni koken zonder zout. (100 gram per persoon)
  2. Goed laten uitlekken.
  3. Dan flink wat mayonaise en maggie naar behoefte er door heen doen.
  4. Uien, paprika, smac en appel klein snijden en er doorheen roeren.

 

Nog wat tips
Het smaakt het lekkerst als je de macaroni met de maggie en mayonaise een nacht van tevoren al maakt. Doe de overige ingrediënten er de volgende dag bij.

Gebruik bij voorkeur korte pastasoorten als farfalle, want die laten zich goed combineren met bijvoorbeeld in grove stukken gesneden groenten
 

Laatste recept