Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 181 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Indisch Haantje!!
Lekker met rijst en sla.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
2 a 3 pers.
  • 1 kip of kippenpoten
  • 3 eetlepels ketjap.
  • 1/2 eetlepel tomatenketchup
  • 6 theelepels suiker.
  • 1 theelepel sambal.
  • 3 eetlepels azijn.
  • 1 klein blikje tomatenpureé.
  • 3 kleine blikjes water
  • 3 tenen knoflook
  • 3 a 4 grote uien
Werkwijze voor dit gerecht

Kip bruin en gaar braden

uien in ringen snijden, fruiten met de knoflook

't vlees van de kip klein snijden, en aan de uien toevoegen

Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het geheel ongeveer 15 min zachtjes sudderen

voeg zout en peper naar smaak toe.

Eet smakelijk!!

 

Laatste recept