Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 201 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Hartig stoofvlees op mijn mama’s wijze
recipe image
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
langer dan 2 uur
Hoeveel
4personen
  • 2 grote uien
  • halve kilo rundsstoofvlees
  • 1 boterham met mosterd
  • 1 flesje bruine Leffe (of een ander donker bier of trappist)
  • stoofvleeskruiden van Knorr
  • water
Werkwijze voor dit gerecht
Uien in ringen snijden en in de pan doen tot ze glazig worden. 
Vlees erbij doen en aan alle kanten bruin laten worden. 
Pan vullen met water.  Laten koken tot het water tot de helft verdampt is, dan een boterham besmeren met mosterd en die in de pot leggen en de Leffe erbij gieten. 
De boterham met mosterd bindt de saus al een beetje en tegen de tijd dat die verdwenen is, zal het vlees net gaar zijn. (en anders moet je gewoon nog even wachten.Glimlach)
Dan de kruiden erbij doen en een beetje laten pruttelen, goed roeren dat het niet aanbakt en het is klaar.
 

Laatste recept