Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 175 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gevulde paprika
recipe image

Zoete paprika's uit de oven.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Warme voorgerechten
Bijgerecht
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Fruit
Paprika's
Hoeveel
4 personen

- 1 eetlepel gepocheerde zure room
- 2 gele paprika’s
- 1 gumqat (een vrucht)
- 1 glas honing
- 1 krop verse rucola sla
- 1 pond buffelkaas

Werkwijze voor dit gerecht
  1. Maak de paprikas’s schoon en hol ze uit.
  2. Je neemt1 eetlepel gepocheerde zure room en breng het zachtjes aan de kook en
  3. Pers de gumqat er in uit en laat het doorkoken totdat het een smeuige saus wordt.
  4. Dan snijdt je de sla in stukjes en leg die leuk op een bord neer, zo krijg je een leuke aankleding van het bord.
  5. Wanneer de saus helemaal smeuig is geworden voeg je er een glas honing eraan toe.
  6. De saus laat je afkoelen en die saus doe je in de uitgeholde paprika’s.
  7. Dan snijdt je de buffelkaas in mooie fijne stukjes en je verdeelt dit over de paprika’s.
  8. Zet je de paprika’s in de voorverwarmde oven,
  9. Het is klaar zodra de buffelkaas gesmolten is.

Et voila!!!!!

 

Laatste recept