Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 201 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gebakken asperges met bieslook en amandelen
recipe image

Asperges als bijgerecht of door de spaghetti

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Gerecht
Pasta
Bijgerecht
Belangrijkste Ingrediënt
Asperges
Hoeveel
4 personen
  • 12 asperges
  • bakje bieslook
  • 50 gram boter
  • 4 eetlepels slaolie
  • 50 gram geschaafde amandelen
  • zout en peper
  • naar wens een klein scheutje room
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Schil de asperges en snijd ze schuin in dunne plakjes van ongeveer 1 centimeter
  2. Snijd de de bieslook in stukjes.
  3. Verhit de boter met de olie en bak (of beter gezegd: roerbak) de asperges hierin op hoog vuur, steeds omscheppen voor ongeveer 5  minuten
  4. Voeg op het eind de bieslook toe
  5. Bestrooi de asperges met de geschaafde amandelen
 

Laatste recept