Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 221 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Dipper van bieslookyoghurt met soepstengels
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Hapjes, Tapas, Snacks
Hapjes
Dips
soepstengels,
yoghurt(geen gesuikerde),
zure room,
bieslook en peper
Werkwijze voor dit gerecht
Meng 6 lepels yoghurt met 2 a 3 lepels zure room.
Voeg er de fijn gehakte bieslook  aan toe en eventueel peper.
Serveer in een potje met ernaast de soepstengels in een hoog glas
 

Laatste recept