Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 129 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Gerecht - Anders...
Volgens oudhollands recept.

Zelfgemaakte Flan, daar kan je goede sier mee maken.

recipe image
Simpel en goedkoop nagerecht!
Crema catalana (Spaans of Catalaans voor "Catalaanse room"), ook bekend als "crema de Sant Josep" (room van Heilige Jozef) is een karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië op basis van custard. Het behoort tot de hoogtepunten van de Catalaanse keuken.

Traditioneel wordt het gerecht op 19 maart bereid en gegeten, de dag van Sint Jozef.

recipe image
Of was het nou Mousse au Chocolat?

Super koele afsluiter, deze ijskoffie .... ook als het nog geen hartje zomer is.
Trouwens het simpele receptje voor een Carajilo zal ik eens op het Groeiend Kookboek zetten. Niet koel en verfrissend maar wel erg opwekkend!

recipe image

Broodpudding uit de oven, een lekker toetje met custardsaus, 'lekker en gemakkelijk'.

recipe image

Roedjak is een heerlijk fris Indisch gerecht, te eten als dessert of zomaar tussendoor. Het is gemaakt van vruchten.

De mango moet enigszins onrijp zijn, de annanas rijp en de appel hard en zoetzuur.

Dit alles niet te groot gesneden.

recipe image
 

Laatste recept