Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 639 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Ayam Pedas
Ook erg lekker Indonesisch ... gegrilde kip van het spit
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Grillen
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Knoflook
Hoeveel
4 personen
1 braadkip -
3 eetlepels fijngesneden uien -
3 tenen knoflook -
1 theelepel sambal manis -
1 theelepel zout -
2 lepels asemwater
Werkwijze voor dit gerecht
Maak de kip schoon en wrijf ze in met zout.
Rijg haar aan het spit en zet haar onder de grill.
Voeg de kruiden bij elkaar, pers er de knoflook bij uit en maak er een saus van door toevoeging van asemwater.
Smeer dit papje regelmatig over de kip terwijl die aan het roosteren is.
Rooster de kip in circa 1 uur gaar.
 

Laatste recept