Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 206 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Ajam Ketjap met vruchten
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Hoeveel
4 personen
  • 1 pak rijst,
  • 2 uien,
  • 500gr. kipfilet,
  • blikje tomatenpuree,
  • 1 blik Perziken op sap,
  • 1 blik Ananasschijven,
  • Ketjap en olijfolie.
Werkwijze voor dit gerecht
Kook de rijst volgens aangegeven voorschrift.
Snij de uien in ringen fruit deze zachtjes aan.
Kipfilet in lange reepjes en voeg deze toe aan de uien.
Voeg daarna de Ananas en de in stukjes gesneden Perzik toe met eventueel wat sap van beide vruchten.
Roer er wat tomatenpuree door en giet naar smaak de ketjap erdoor.
Laat alles zachtjes doorkoken.

Selamat Makan.
 

Laatste recept