Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 159 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Hoe gebruik je de RSS-feed en de GKB tweets?
RSS-Twitter Afdrukken E-mailadres
Wat is RSS?
Recepten_RSS_Feed1RSS wordt gebruikt bij weblogs of nieuwssites om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Door middel van een RSS reader kunnen mensen zich abonneren op een RSS-feed en zien ze direct het nieuws als het wordt gepubliceerd.
Voor een abonnement op een RSS-feed heb je een RSS-lezer nodig. Een RSS-lezer is een web-programma waarmee RSS-feeds gerubriceerd en gelezen kunnen worden. Een veel gebruikte RSS-lezer is Google reader (http://www.google.com/reader) of  gewoon in Outlook en Windows Live Mail.
Het Groeiend Kookboek heeft een eigen recepten-feed. Hierop komen alleen de recepten binnen.
En Wat eet ik? heeft een eigen weetjes en artikelen-feed. Voor als je helemaal geen behoefte hebt aan recepten maar wel aan een kritische noot of interessant weetje van Lara van Aalst.

Wat is Twitter?Volg ons met Twitter
Twitter is een ‘microblogdienst’, een combinatie van sms, weblog en chat. Korte berichtjes met tekst en links naar artikelen, foto’s en video’s.
De gebruikers kunnen behalve zelf berichten plaatsen, ook automatisch de berichten van anderen volgen. Je meldt jezelf aan als ‘volger’ van bijvoorbeeld het Groeiend Kookboek en dan verschijnen de nieuwe recepten en weetjes automatisch op je Twitter-account.
Je gaat naar twitter.com, klikt op ‘join’ en kiest een gebruikersnaam. Je krijgt dan je eigen pagina waarop al je berichten (tweets) chronologisch (van nieuw naar oud) onder elkaar staan. Als je in het vervolgens inlogt zie je op twitter.com/home alle berichten van de mensen en clubs die je volgt onder elkaar staan.
Hier is de ReceptenTweet van het Groeiend Kookboek met nieuwe recepten.
en de weetjes en columns  volg je via WateetikinfoTweet.
 
 

Laatste recept