Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 174 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Niet bezuinigen op oliebollen en appelflappen Afdrukken E-mailadres

Nederlanders beknibbelen niet op eten tijdens de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Dit blijkt uit een onderzoek van GfK naar de invloed van de crisis op onze december uitgaven.

De trend die het onderzoeksbureau de afgelopen jaren heeft gezien, zal zich naar verwachting ook in 2012 doorzetten. Dit zou betekenen dat we dit jaar, ondanks de crisis, de feestdagen uitbundig zullen vieren. We besparen niet op oliebollen, appelbeignets en andere lekkernijen.

GfL Oliebollen statistiek

De supermarkten kunnen zich dit jaar opmaken voor een goede Kerst piek, zo blijkt uit de prognoses van GfK. De kerstomzet (week 51) zal dit jaar ongeveer € 834 miljoen bedragen. Iets minder dan vorig jaar (€ 834,2 miljoen) maar nog steeds aanzienlijk, zeker in de context van de economische crisis.

Wel wordt er bespaard doordat we minder Sinterklaas cadeaus, vuurwerk en kerstbomen gaan kopen. Om de kosten te drukken zullen we ook minder uit eten gaan.

Lees hier het hele GfK onderzoek.

Merry Crisis

 
 

Laatste recept