Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Vlinders met spruiten
Gemaakt door Anoniem, donderdag 24 september 2009
Jaja ... doe eens gek en maak pasta met spruitjes. Soms pakken deze rare combi's heel goed uit, maar ik heb mijn twijfels over deze. Houd me op de hoogte.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Groenten
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Spruitjes
Hoeveel
4 personen
  • 300 gr. vlinderpasta 
  • 250 gr. spruiten 
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde Spaanse pepers
  • potje roer-om specialita met porchine (Grand Italia)
  • 1 enkele kipfilet
  • flinke teen knoflook
Werkwijze voor dit gerecht
Week de tomaten en de pepers in heet water, voor een kwartier. spruitjes a go go
Spoel af en week weer in heet water.
Kook de schoongemaakte spruiten in 10 min. beetgaar.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
Bak de fijngesneden kipfilet in boter samen met de knoflook.
Voeg de tomaten en pepers, uitgelekt en in zeer dunne reepjes gesneden, toe.
Roer de roer-om saus erdoor en voeg de uitgelekte spruiten toe.
Warm goed door. Roer door de pasta.

Eet smakelijk.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 164 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...