Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Verse Tomatensoep
recipe image
Het word vegetarisch als je het kippenbouillonblokje vervangt voor een groentenbouillonblokje. Handig hè?
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Vegetarisch
Bereidingswijze
Koken
Gerecht
Soepen
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Tomaten
Hoeveel
2 personen
  • 6 trostomaten
  • 1 blik gepelde tomaten
  • olijfolie
  • gemalen zwarte peper
  • 2 kleine teentjes knoflook
  • bruschetta
  • verse bascilicum
  • 1 ui
  • italiaanse kruiden
  • 1 kippenboullionblok
Werkwijze voor dit gerecht
Wel de tomaten en verwijder de schil,
voeg in de koekepan de olijfolie, knoflook en ui toe en bak deze glazig.
Voeg de gewelde tomaten zonder schil, samen met het blik gepelde tomaten in een soeppan, voeg daar de ui en knoflook bij en een boullionblok en pureer dit met een blender, eventueel nog wat water toevoegen als de soep te dik is.

Dan het geheel opwarmen en goed blijven roeren en op smaak maken met de rest van de ingredienten.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 165 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...