Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spinazie Pasta
hoeveelheid saus naar eigen idee.
met of zonder tomaatjes en olijven. niet iedereen lust kleine tomaatjes of
knoflook olijven.neem in de plaats daarvan augurkjes en kwart stukje geb.ei. maak het af met italiaansekruiden er over te strooien
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Beschuit
Kip
Spinazie
Tartaar
Hoeveel
4-5 personen
  • 1 Pasta bouillon blokje,
  • 8 kleine blokjes diepvries spinazie
  • rode paprika´,
  • olijfolie beetje maar.
  • 2 tartaartjes
  • 1 ei
  • 1 beschuit
  • 1 kipfilet
  • 1 potje kant en klare pastasaus.
  • olijven in knoflook.
  • 1 prei ( niet een heel kleintje maar middemaat).
  • cocktailtomaatjes.      
  • misschien 1 ei extra om te bakken.
  • en cocktailaugurkjes.
  • italiaansekruiden.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Pasta in kokend water met bouill.blok. PASTAbouillonblok wel te verstaan.
  2. Paprika klein snijden zaadlijsten eruit wel heel klein, en even bakken.
  3. spinazie ontdooien en warmen dit samen door spaghettie scheppen of macaronie met een beetje olijf olie tegen plakken van de pasta.
  4. ei loskloppen en beschuit fijn maken dit door elkaar doen.
  5. 2 tartaatjes door de helft delen en een beetje eibeschuitmengsel er door en italaanse kruiden
  6. hier 4 gehaktballetjes van maken en bakken in olijfolie.
  7. ei mengsel wat overblijft bakken.
  8. kipfilet kleinsnijden of reepjes,met een beetje zout inwrijven en bakken.
  9. 1 flinke prei kleinsnijden halve ringen en meebakken met kipfilet, pastasaus er door.
  10. 4 gehaktballetjes apart van de pasta, opdienen in een ovenschaal met cocktailtomaatjes erbovenop en olijven
  11. pasta op je bord 1 gehaktballetje.

hoeveelheid saus naar eigen idee.
met of zonder tomaatjes en olijven. niet iedereen lust kleine tomaatjes of
knoflook olijven.neem in de plaats daarvan augurkjes en kwart stukje geb.ei. maak het af met italiaansekruiden er over te strooien
Bon apetit.

Door Tooske

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 81 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...