Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spinazie Boursin Tagliatelle
recipe image
Gemaakt door Jolanda Smeets, dinsdag 20 april 2010
Popeye lust er wel pap van!
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Gehakt
Spinazie
Hoeveel
ongeveer 4 personen
  • 500 gram gehakt,
  • 2 grote uien,
  • 2 teentjes knoflook,
  • peper en zout,
  • pak spinazie à la creme,
  • 1 grote boursin,
  • ketjap
  • en een pak taglatelle.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. bak de uien en de knoflook( gesneden) in een grote pan,
  2. rul het gehakt er door heen, met peper en zout op smaak maken.
  3. Als het gaar is afblussen met lekker veel ketjap.
  4. Even lekker laten sudderen.
  5. Dan de boursin erin laten smelten en als laatst de spinazie er bij doen.
  6. Lekker warm laten worden en serveren over heerlijke taglatelle.
Nog wat tips
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 113 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...