Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Slagroomyoghurt met banaan en appel
Gemaakt door Monica Heijman, vrijdag 23 oktober 2009
Ik denk dat een variant hiervan in de vorm van Hangop van 2 liter yoghurt zelfs nog romiger ... en ... gezonder is. We zullen het eens aan de deskundigen vragen.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Zuivel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Appels
Hoeveel
4 personen
  • 1 liter yogert,
  • 500 gram slagroom,
  • 1 banaan ,
  • 1 appel,
  • 6 eelepels suiker
Werkwijze voor dit gerecht
snijd de banaan in dunne plakjes,
rasp de appel,
doe de yoghurt in een grote schaal,en doe de slagroom erbij en roer het door elkaar.
doe dan de suiker erbij en de banaan met de geraspte appel.
dit goed dooroeren en koel wegzetten.
om je vingers bij af te likken
geniet er maar van,!!!!!!!
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 209 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...