Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Real sweet Boston beans
Gemaakt door een Keukenprinses, woensdag 23 september 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Braden
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bonen
Ui
Hoeveel
4 personen
  • 2 potten witte bonen van HAK
  • 1 pot Wester suikerstroop
  • 3 kleine blikjes geconcentreerde tomatenpuree
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 flinke uien
  • 3 ons rundvlees
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snijd het rundvlees in stukjes peper en zout erover aanbakken en vervolgens ruim een uur laten sudderen voeg 15 minuten voor het einde van het sudderen op de uien er aan toe en roer af en toe
  2. Neem een steelpannetje smelt er anderhalf ons boter in maar houd het geel van kleur dus een zacht vuurtje voeg de tomatenpuree er aan toe en roer het geheel om. Knijp de knoflook er doorheen en voeg vervolgens een paar eetlepels suikerstroop toe. Nu is het even proeven voor uw “zoet en tomatenpuree” midden-weg-smaak. En laat het even zachtjes pruttelen.
  3. Neem de potten witte bonen en laat het ergste vocht er uit lekken. Schud het in een kom warm het op in de magnetron.
  4. Men neme het vlees met de uien voegen het toe aan de witte bonen en vervolgens de saus in het pannetje roer het mengsel voorzichtig door elkaar want dan blijven de bonen ook nog een beetje heel voor ze uwen mond bereiken

EET SMAKELIJK

Paul

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 122 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...