Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pizza puntjes
Geen ingewikkelde pizzabodem, maar een gevouwen flapje van bladerdeeg. Met wat fantasie vul je deze pizzapuntje helemaal naar eigen smaak.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Pizza
Hapjes, Tapas, Snacks
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Kaas
Hoeveel
10 stuks
  • 10 plakken bladerdeeg
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • water
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • 250 gram geraspte kaas (welke je het lekkerst vindt)
  • peper
  • zout
  • paprikapoeder
  • kerriepoeder
  • Italiaanse kruiden (als je dat hebt)
  • 1 teentje knoflook geperst
Werkwijze voor dit gerecht
Laat de plakjesbladerdeeg ontdooien.
Doe de tomaten puree met 1 1/2 blikje water de kruiden de knoflook en het zout erdoor en meng dat. Smeer dit op het bladerdeeg. Pas op de randen vrijlaten!
Doe daarboven op de kaas en daarop het spek. Vouw het in een driehoek. 
Laat het 20 tot 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven. (200 graden)
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 98 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...