Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 207 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pida pizza margherita
De bodem is in dit geval niet crossa maar lekker makkelijk van een Marrokaans pide brood.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Pizza
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Brood
Hoeveel
2 platte
  • 1 kleine witte of bruine pide (rond Marokkaans brood)
  • 150 ml kant en klare tomatensaus tuinkruiden(potje of pakje)
  • 150 gram geraspte jonge belegen kaas
  • 2 eetlepels olie
Werkwijze voor dit gerecht
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de pide horizontaal door.
Smeer de helften in met tomatensaus, strooi daarover de kaas.
Leg de 2 helften / pizza’s op een bakplaat en zet ze ongeveer 10-12 min. het midden van de oven.
Smeer de rand in met olie.
Snijd de pizza in stukken.
 

Laatste recept