Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Perzik -milkshake
Of is het weer dat wonderlijke verschil tussen smoothie en shake waar we hier mee te maken hebben?
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Kinderkeuken
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Lunch
IJs & Sorbets
Zuivel
Dranken
Koude
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Melk
Perzik
Hoeveel
4 personen
  • 15 perziken,
  • 3/4 liter melk,
  • 1/2 liter softijs,
  • +/- 6 suikerklontjes
Werkwijze voor dit gerecht
1. Prak de perziken fijn.
2. Doe de perziken in een grote kom en voeg het softijs en de helft van de melk toe.
3. begin met mixen en giet onder het mixen de rest van de melk en het suiker toe.
4. Eet smakelijk!
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 165 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...