Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.
Op bezoek ...
We hebben 131 gasten online
Uitgelicht Recept
|
Gemaakt door een Keukenprinses
Heerlijke karbonades uit de oven. Dat is weer eens wat anders!
|
Reviews
Pasta Peperonata
Pasta pasta pasta
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Stoven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Groenten
Pasta
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Paprika's
Tomaten
-
Olijfolie,
-
1 ui,
-
1 teentje knoflook,
-
3 paprika’s (1 rood, 1 groen, 1 geel),
-
3 romatomaten,
-
rozemarijn,
-
oregano,
-
thijm,
-
zout en peper
Werkwijze voor dit gerecht
-
Olijfolie heet laten worden in een braadpan en dan gesnipperde ui en knoflook toevoegen.
-
Zodra ui glanst, paprika’s in stukjes gesneden toevoegen en een paar minuutjes mee laten bakken.
-
Dan kruiden naar smaak toevoegen en roeren.
-
Vervolgens de ontvelde en in stukjes gesneden tomaten hier bovenop leggen.
-
Dit ongeveer een uur zacht laten sudderen met deksel op de pan en zonder te roeren!
-
Daarna deksel van de pan en op hoger vuur blijven roeren tot het meeste vocht verdampt is. Heerlijke saus bij -whatever- pasta.