Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kip met Paksoi
Gemaakt door Rob Maspaitella, vrijdag 09 oktober 2009

Wel eerst even langs een Toko, maar dan heb je ook wat .... half Surinaams half indonesisch

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Aziatisch
Anders...
Bereidingswijze
Roerbakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
2 personen
  • 5 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix uit de Toko)
  • Wok-olie
  • Madam Jeanette peper
  • 4 eetlepels Exotimex Knoflook,= gehakt/gemalen in een potje.
  • 2 bosjes Paksoi, 15 eetlepels wokolie,
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • flinke scheut oestersaus.
  • 250gr.Kipfilet
  • 1 ui
  • 1 eetlepel Maïzena
  •  

    Werkwijze voor dit gerecht

    Verhit de olie en voeg ui, knoflook en de Jeanette peper en fruit deze licht gezamenlijk met de kip aan.
    Daarna de Snesi Foroe, tomatenpuree en oestersaus toevoegen.
    Roerbak het geheel voorzichtig los. Voeg daarna de stukken Paksoi, omscheppen.
    Los de maïzena in koud water op en giet het erbij voor een binding. Laat het geheel ong. 25 min. zachtjes gaar koken

     

    Laatste recept

    Recepten RSS

    Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

    Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

    Op bezoek ...

    We hebben 97 gasten online

    Sabina kookt !


    Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
    My love can be your food (Prince)
    • Verhuizen!
      Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
    • Caesar Salad
      Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
    • Pasta met verse tomaat
      Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
    • Carpaccio van Bartholomeus Klip
      Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...