Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kalfsvlees " Francesco"
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Pasta
Vlees
Hoeveel
4 personen
kalfsgebraad
mozzarella
verse tomaten
300 cl Pomodori tomaten
olijfolie
peper, zout, rozemarijn, tijm, laurier, lavendel, basilicum
1 wortel en 1 ui.
Werkwijze voor dit gerecht

Pan verhitten met olijfolie, gebraad kruiden met peper en zout.
Gebraad aan alle zijden bruibakken,wortel,ui,rozemarijn,lavendel,laurier en tijm aantoevoegen. Gebraad rosé bakken.
Gebraad in plakjes van 3 mm snijden als ook de tomaten en de mozzarella in dunne plakjes snijden.
Braadvocht losmaken met de promotor, room en op het laatste versneden basilicum toevoegen.
Nu sneetje per sneetje in een vuurvaste schotel schikken (1 sneetje gebraad, sneetje tomaat, sneetje mozzarella enz.....)
Als alles verdeeld is de saus overgieten en  laten korsten in een voorverwarmde oven van 200° c.

Opdienen  met spaghetti of penne.

Véél succes en Smakelijk.
Frans Peeters

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 164 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...