Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Consumentenonderzoek 2012 wijst uit: Nederland maakt steeds meer gebruik van online boodschappen services. Ben jij ook een 'digiboodschapper?'
 

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Indisch Haantje!!
Gemaakt door spruitjes, zaterdag 26 september 2009
Lekker met rijst en sla.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
2 a 3 pers.
  • 1 kip of kippenpoten
  • 3 eetlepels ketjap.
  • 1/2 eetlepel tomatenketchup
  • 6 theelepels suiker.
  • 1 theelepel sambal.
  • 3 eetlepels azijn.
  • 1 klein blikje tomatenpureé.
  • 3 kleine blikjes water
  • 3 tenen knoflook
  • 3 a 4 grote uien
Werkwijze voor dit gerecht

Kip bruin en gaar braden

uien in ringen snijden, fruiten met de knoflook

't vlees van de kip klein snijden, en aan de uien toevoegen

Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het geheel ongeveer 15 min zachtjes sudderen

voeg zout en peper naar smaak toe.

Eet smakelijk!!

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 109 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dan eet
  • Gewoon lekkere Spaanse gehaktballetjes

    Alle receptensites, culinaire tijdschriften en kookblogs maken zich op voor kerst, met kerstmenu’s, kersttips en kerstgerechten. Het wordt erg opgeklopt, dus ik doe...

  • Couscous met noten en abrikoos

    Couscous maak je razendsnel met allemaal dingen die standaard in de voorraadkast liggen: wat noten, gedroogde abrikozen en een scheut bouillon van...

  • Krokant buikspek

    Het is soms lastig om hoeveelheden in te schatten. Normaal gesproken is 200 gram vlees per persoon meer dan voldoende, maar ik...

  • Tortellini met gorgonzola, peer en pancetta

    Als je de luxe hebt van een hele vrije zaterdag, wat kun je dan doen? De administratie is een optie, of de...