Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Indisch Haantje!!
Gemaakt door spruitjes, zaterdag 26 september 2009
Lekker met rijst en sla.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
2 a 3 pers.
  • 1 kip of kippenpoten
  • 3 eetlepels ketjap.
  • 1/2 eetlepel tomatenketchup
  • 6 theelepels suiker.
  • 1 theelepel sambal.
  • 3 eetlepels azijn.
  • 1 klein blikje tomatenpureé.
  • 3 kleine blikjes water
  • 3 tenen knoflook
  • 3 a 4 grote uien
Werkwijze voor dit gerecht

Kip bruin en gaar braden

uien in ringen snijden, fruiten met de knoflook

't vlees van de kip klein snijden, en aan de uien toevoegen

Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het geheel ongeveer 15 min zachtjes sudderen

voeg zout en peper naar smaak toe.

Eet smakelijk!!

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 177 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake

    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...

  • Pittige stoofschotel met aubergine

    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...

  • Zomerse chicken tikka

    De muziek van Jack Johnson, de temperatuur van Zuid-Frankrijk en zon tot een uur of negen ’s avonds: zomergevoel zit in zonnige...

  • Thaise salade met gebakken ei

    Ik kon me niet beheersen en scheurde mijn eerste verjaardagscadeautjes al vandaag uit de verpakking. Boeken! Wat heerlijk! Het Thaise kookboek kon...