Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquête

Consumentenonderzoek 2012 wijst uit: Nederland maakt steeds meer gebruik van online boodschappen services. Ben jij ook een 'digiboodschapper?'
 

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Indisch Haantje!!
Gemaakt door spruitjes, zaterdag 26 september 2009
Lekker met rijst en sla.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
2 a 3 pers.
  • 1 kip of kippenpoten
  • 3 eetlepels ketjap.
  • 1/2 eetlepel tomatenketchup
  • 6 theelepels suiker.
  • 1 theelepel sambal.
  • 3 eetlepels azijn.
  • 1 klein blikje tomatenpureé.
  • 3 kleine blikjes water
  • 3 tenen knoflook
  • 3 a 4 grote uien
Werkwijze voor dit gerecht

Kip bruin en gaar braden

uien in ringen snijden, fruiten met de knoflook

't vlees van de kip klein snijden, en aan de uien toevoegen

Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het geheel ongeveer 15 min zachtjes sudderen

voeg zout en peper naar smaak toe.

Eet smakelijk!!

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 102 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dan eet
  • Zoethoutijs
    Een Deens recept voor dropijs fascineerde me. Maar ik kon het niet lezen. Tot ik Google translate ontdekte. Het bleek verrassend simpel:...
  • Saag paneer
    Dat ik als echte kaaskop, geboren in Alkmaar (!), moet leren hoe je zelf kaas kunt maken van iemand helemaal uit Nepal....
  • Nougat met amandelen en cranberries
    Nougat maken is een kleverig klusje. De nougat zit zelfs op keukenkastjes die ik niet heb aangeraakt en in mijn haar. Resultaat...
  • Fesenjan
    Nog nooit van gehoord, maar het klonk zo exotisch dat ik het gewoon móest proberen. Fesenjan is een Perzische stoofschotel met granaatappelsiroop...