Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gebakken groenten
Gemaakt door een Keukenprins, zaterdag 17 oktober 2009
Pittig groentebakje van ui,champignons, tauge en feta.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Kaas
Taugé
Hoeveel
4 personen
  • 1 Ui
  • Bakje kleine Champignons
  • Theelepel sambal oelek
  • Peper en zout
  • 2 ons taugé
  • Feta
Werkwijze voor dit gerecht

Uien fruiten. Champignons klein snijden  en meebakken.
Voeg een theelepel sambal oelek toe en peper en zout naar smaak.
Bak de taugé  kort  mee, zodat ze nog knapperig blijft. (niet langer dan 1 minuut)
Feta klein geraspt er door doen tot het gesmolten is en klaar.

Door: Paul&Myrte

Nog wat tips
Variatietip: koop een Lahmacun (Turkse pizza) bij de turk met feta er tusen en doe de groenten hiertussen. Het kan als wrap opgerold worden.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 180 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...