Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Flan
recipe image
Gemaakt door een Keukenprins, maandag 14 september 2009

Zelfgemaakte Flan, daar kan je goede sier mee maken.

Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Taart & Cake
Anders...
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Eieren
Melk
Porties
9
  • 1 blikje gecondenseerde melk (zoet)
  • 1 blikje water
  • 5 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • ca 100 gram suiker
Werkwijze voor dit gerecht
  1. De eerste vijf items mengen en goed kloppen.
  2. Suiker vloeibaar maken in een sauspan, vloeibare suiker gieten ineen voorverwarmde glazen schaal.
  3. De mix daarop gieten.
  4. Een diepe bakplaat vullen met water,
  5. De schaal met de mix daar inzetten.
  6. De oven op 220 graden voorverwarmen
  7. In ca 45 minuten laten gaar worden.
  8. Met een saté stokje voelen of het droog is.
  9. Aflaten koelen en dan storten op een schaal.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 163 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...