Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Doriasalade
Gemaakt door een Keukenprinses, donderdag 22 oktober 2009
Dat is met verschillende soorten gerookte vis(zalm, heilbot) en ander zeespul. En met verse bladgroenten dan word het wel supergezond
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
(Maaltijd) Salade
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Zalm
Hoeveel
4 a 6 porties
  • rode lolo
  • groene lolo
  • 3 tomaten
  • 1stronkje witloof
  • pijpajuin
  • gehakte peterselie
  • gerookte zalm
  • gerookte heilbot
  • scampis
  • coquilles             
  • vinaigrette van slaolie en appelazijn, look, stukjes appel, peper en curry

Werkwijze voor dit gerecht
De lolo in fijne reepjes snijden wassen
Tomaten in kwartjes snijden de bladeren van de witloof lostrekken.
Ajuin in ringetjes snijden
Scampis en coquilles grilleren
De presentatie dresseren naar eigen fantasie en afwerken met peterselie

Door Dorine Verhaeghe
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 175 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...