Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Broodje jam, hagelslag en kaneel

Zet ze aan het werk die kinderen en laat ze hun eigen "taartjes" maken.
En dan smullen maar ...

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Taart & Cake
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Brood
Hagelslag
Hoeveel
zoveel je maar op kan

- 2 witte boterhammen
- 2 teelepels kaneel
- jam
- hagelslag

 

Werkwijze voor dit gerecht

Smeer op beide boterhammen boter, smeer op de ene boterham jam en strooi op de ander hagelslag klap de boterhammen op elkaar en leg het in een pan (GEEN BOTER OF OLIE!!)
Laat de pan ongeveer 5 min op een laag vuurtje staan.
Na 5 min haal je de twee zijden van elkaar af en strooi je er de kaneel tussen.
Klap bijde boterhammen weer op mekaar en leg hem weer ongeveer 5 min op de andere zijden in de pan.
Als het klaar is strooi je er een beetje gelei suiker overheen.

Door Joris

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 140 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...