Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Bonengoelash
Gemaakt door Mees, zondag 13 december 2009
Snel recept zonder vlees.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Vegetarisch
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bonen
Hoeveel
2 personen
  • 1 ui
  • 100 gr. champignons
  • 1 rode en 1 groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel margarine
  • 2 blikken bruine bonen
  • 1 glas rode wijn
  • 1 groentebouillon-tablet
  • 1 blikje tomatenpuree
  • peper
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Hak de ui, de knoflook en de paprika's en bak deze lichtbruin in de hete margarine;
  2. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak ze even mee;
  3. Voeg de tomatenpuree erbij;
  4. Laat de bonen goed uitlekken en doe die met de wijn en het bouillonblokje bij de groente;
  5. Warm het gerecht ongeveer 5 minuutjes goed door en maak het gerecht op smaak met peper.
Nog wat tips
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 124 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...