Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Biefstuk alla Diavola
recipe image
Duivels lekker!
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Belangrijkste Ingrediënt
Biefstuk
Hoeveel
Voor 2 personen
  • 2 biefstukken
  • 1 paprika;
  • 3 tomaten;
  • 1 ui;
  • tomatenketchup;
  • olijfolie;
  • rode wijn;
  • scheutje vieux/rum;
  • Italiaanse kruidenmix;
  • knoflook;
  • zout en peper;
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snijd de tomaten in grove stukken en doe dit ook met de paprika en de ui.
  2. Doe olijfolie in de pan en fruit hierin de ui, paprika en de knoflook.
  3. Draai het gas lager en doe de rest van de ingrediënten erdoor.
  4. Dit  ongeveer 20 - 25 minuten laten pruttelen.
  5. Bak de biefstukken om en om tot ze goed zijn.
  6. Leg de biefstukken op de borden en schep de saus over de biefstuk.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 154 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...