Aardappels met peterselie en knoflook
recipe image Beschrijving Makkelijk receptje, erg lekker en een goede maaltijd basis.
Verzin er nog een groente bij en een "bifteck grillee" ... klaarrrrrr.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Aardappels
Hoeveel
2-3 personen
  • 3 grote aardappels, in dobbelsteentjes gesneden
  • 1 teen knoflook, zo fijn mogelijk geraspt
  • 1 kopje peterselie, fijngesneden
  • zout naar smaak
  • 50 gr boter
  • 1 el olie
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Verhit de boter en de olie, niet te heet.
  2. Voeg de aardappels toe en bak tot ze mooi bruin worden.
  3. Daarna de knoflook en peterselie toevoegen en bak nog eventjes door.
Nog wat tips
    Op smaak brengen met wat zout.
    Serveren met een mals biefstukje.