Zalm perzik bergje
Beschrijving
Veel roze op je bordje en een zoet/zoute smaak op je tong.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Anders...
Gerecht
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Fruit
Hoeveel
een halve perzik per persoon
  • casinobrood en kruidenboter
  • halve uitgelekte Delmonte perzik
  • rode zalm
  • gerookte zalm
  • cocktailsaus
  • bieslookstengels.
Werkwijze voor dit gerecht
Vul de holte van de perzik met de rode zalm en keer hem voorzichtig om zodat de perzik met de ronde kant naar boven komt en plaats deze dan in het midden van het bord. Bedek de bovenkant nu royaal met plakjes gerookte zalm zodat de perzik helemaal bedekt is. Laat langzaam de cocktailsaus vanuit het midden over de gerookte zalm lopen. Afgarneren met lange stengels bieslook. .

Door: Willem
Nog wat tips
Serveer hierbij geroosterde en schuindoorgesneden sneetjes casinobrood met kruidenboter