Pasta Peperonata
recipe image Beschrijving

Pasta pasta pasta

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Stoven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Groenten
Pasta
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediƫnt
Champignons
Paprika's
Tomaten
  • Olijfolie,
  • 1 ui,
  • 1 teentje knoflook,
  • 3 paprika’s (1 rood, 1 groen, 1 geel),
  • 3 romatomaten,
  • rozemarijn,
  • oregano,
  • thijm,
  • zout en peper
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Olijfolie heet laten worden in een braadpan en dan gesnipperde ui en knoflook toevoegen.
  2. Zodra ui glanst, paprika’s in stukjes gesneden toevoegen en een paar minuutjes mee laten bakken.
  3. Dan kruiden naar smaak toevoegen en roeren.
  4. Vervolgens de ontvelde en in stukjes gesneden tomaten hier bovenop leggen.
  5. Dit ongeveer een uur zacht laten sudderen met deksel op de pan en zonder te roeren!
  6. Daarna deksel van de pan en op hoger vuur blijven roeren tot het meeste vocht verdampt is. Heerlijke saus bij -whatever- pasta.